Stoomweekend 17 en 18 februari met workshops!

februari 13, 2018 10:44 pm Gepubliceerd door

Aankomend weekend is het weer zover!

Dan is er weer een gezellig stoom weekend op het MEC museum. Elk stoomweekend is anders. Het museum blijft groeien en veranderen. Dit stoomweekend kunt u op zondag meedoen met de workshops van Rob Triest. U kunt dan leren om prachtige manden of schalen te vlechten van rogge-stro en andere gras soorten uit de directe omgeving. De workshop op zondag is doorlopend van 10.00 tot 17.00 iedereen kan aanschuiven, wanneer het je uit komt. Voor slechts €10,00 per persoon voor de materialen, kunt u deelnemen aan de workshop. Als de workshop u bevalt kunt u zich aanmelden voor de cursus rogge-stro vlechten. Deze is op Dinsdag avond op het museum. Voor meer informatie daarover kunt u een kijkje nemen op de website bij cursussen en workshops of contact met ons opnemen.

Lezersactie in de krant van Dronten

In de Drontenaar , de plaatselijke krant van Dronten, stond een prachtig artikel over Rob Triest en het nut van het plaatsen van bijenkorven. In samenwerking met de Drontenaar hebben wij een lezersactie in de papieren krant geplaatst.  U kunt de kortingscoupon uitknippen met gratis toegang voor 1 persoon. Deze actie is alleen geldig voor het stoomweekend van 17 en 18 februari 2018.

IMG_3765

 

Op zondag krijgen we ook een stoomcollega te gast, Wim Jansen komt met zijn Foden model stoomvrachtauto op bezoek en zal deze rond laten rijden. Wilt u alvast een voor proefje van het prachtige stoom model dan kunt dit filmpje bekijken.

We hopen dat ook u weer van de partij bent want wij maken er zoals altijd weer een gezellig en mooi stoomweekeind van!

voor vragen of mogelijkheden neem gerust contact met ons op. Mocht u ook interesse hebben om met uw stoommachine of stoom model langs te komen tijdens stoomweekeind, dan kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon. Overige vragen mogen uiteraard ook altijd gesteld worden.

stoomwalsen

 

 

 

 

Tags : , , ,