kom naar de Ruilbeurs van de OTMV bij het Mec museum op zaterdag 20 april!

april 10, 2019 2:03 pm Gepubliceerd door

Stoomweekend met een gezellige markt!

Het weekend van 20 en 21 april is het weer stoomweekend op het MEC Museum. zaterdag 20 april gaan de deuren van het museum extra vroeg open al om 08.00 ‘s ochtends in verband met de ruilbeurs van de OTMV. Er zullen diverse kraampjes staan met onderdelen, boeken , gereedschappen ,werktuigen , curosia en nog veel meer! Uiteraard zijn onze stoommachines onder stoom te bewonderen en worden er diverse demonstraties gegeven. Voor de kinderen is er een mega grote zandbak , spijker slaan en  een kop van jut voor zowel kinderen als papa’s! voor de lekkere trek staan er diverse eet tentjes en in onze museum kantine kunt u van een drankje genieten in oude sferen.

Het beloofd een gezellige en mooie dag te worden!

stap op de oase voor een klein vaartochtje door de polder! of geniet van het prachtige polder uitzicht op onze boven bordessen. Voor iedereen is er wat wils, jong en oud komen hier samen!

de entree is slechts €5,- p.p.

kinderen tot 2 jaar gratis

bovenstaande foto is van vorig jaar.

Tags : , ,