Ga terug in de tijd, voel en beleef hoe het is om op een historisch schip te verblijven!
De M.S. Walvis is een groot schip van wel 30 meter
met veel Nederlandse geschiedenis ” anno 1949.

Beleef een unieke vakantie en kom een weekje of nacht overnachten op deze speciale schipperswoning, op het water. De Walvis ligt op een unieke locatie. Zij ligt aangemeerd bij het Mec Museum in Dronten in Flevoland. De auto kunt u zelfs naast het schip parkeren. Er zijn veel oudheden te zien op het museum terrein. Er is een prachtig uitzicht over de lage vaart. Tevens een top vis locatie.
U kunt heerlijk wandelen in de nabije omgeving. Als u geluk heeft ziet u de herten lopen in het nabije bos of aan de overkant. Tevens is er in het bos een prachtige beverburcht te bewonderen en op steenworp afstand kunt u heerlijk in ons natuurgebiedje genieten van de natuur zoals de vele vogels en bijenkorven.

Het schip is compleet ouderwets ingericht en heeft vijf slaapplaatsen. Keuken, toilet en douche zijn uiteraard aanwezig.
Het is terug in de tijd! Met een oude beeldbuis, ruime collectie boeken, VHS video’s, bordspelletjes, speelkaarten en cassettebandjes
Heerlijk even zonder: Wifi, internet en Digitenne tv.
In de keuken staat een klein welkomstpakketje voor u klaar met verse Flevopolder producten.
Koffie komt nog uit een oude pruttelpot en theewater uit de fluitketel.

Uw bijzondere overnachting is geheel corona proof.

Zelf koken is goed mogelijk op het schip,
verschillende bezorgdiensten/cateraars.
En de stad is slechts 6 minuten rijden met de auto.

Op YouTube staan prachtige beelden van de ijsbreker. klik hier om een korte docu te bekijken van de Walvis
het schip is van 1949 en Nederlandse makelaardij.

Mede door uw keuze kunnen wij dit unieke schip onderhouden.

wacht niet langer en boek uw unieke en bijzondere overnachting op IJsbreker de Walvis!

Voor uw boeking en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen:
Per nacht € 350,-